Врчин: Арома, фекалије, смрад и ништа друго … 30.9.2023

Када уђете са ауто – пута у Врчин поред “ АРОМА – маркета “ дочекаће вас несносна велика смрад од фекалија која одлазе у поток а који није заштићен ни очишћен.

Ево како данас изгледа Врчин … док наши челници општине Гроцка прослављају са печеним воловима на ражњу, мештани Врчина  годинама уназад се гуше у несносном смраду где деца свакодневно пролазе поред потока одлазећи у школу, као и мештани који чекају на стајалишту аутобус где може доћи у сваком моменту до велике заразе свих грађана.

Мештани Врчина су се у више наврата обраћали општини Гроцка да реше тај горући проблем где су требали да поток подубе и поставе цеви како се неби ширила зараза, али од тога до данас ништа није урађено нити ће у блиској будућности ни бити.

Апелујемо на општину Гроцка да што пре изађу у сусрет мештанима Врчина реше проблем и заштите их даље од “ ширења заразе “ на тај начин да обезбеде поток на најбољи могући начин, а такође апелујемо и на “ полтроне “ из неких удружења да што мање хвале поједине представнике политичких странака, већ да се и они укључе и помогну да се натера општинска власт да ово одраде што хитније за грађане.

Тешко свима нама са њима … када не могу да реше једам мали поток, како ће решавати остале проблеме од велике важности за све грађане општине Гроцка.

Размислите добро!!

УГ „ ПРЕПОРОД „ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *