Дубровник: Фестивал „ Ребеду „ се претворио у мржњу против српског народа  и Србије

СВЕ СЕ ЗАСНИВА НА МРЖЊИ И НА ЛАЖИМА!!

Претходних дана у Хрватској тачније у Дубровнику, одржан је фестивал под називом „ Ребеду “ који се претворио у фестивал мржње према Србији, српском народу и председнику Србије Александру Вучићу.

Трбину је водио Хрватски водитељ Перо Мрнаревић, а главне на тој трибини су биле звезде из Србије активисткиња Аида Ћоровић, новинарка Ана Лалић, Динко Грухоњић ванредни професор са Филозовског факултета из Новог Сада као и водитељ са једне наше телевизије Зоран Кесић.

Активискиња Аида Ћоровић је Србију назвала паклом и злом, а затим је ударила на председника Србије за кога је изјавила да зна „ да ће бити мртав када падне с власти “.

Аида је позната по томе што је добила решење прекршајног суда у Београду за издржавање казне затвора, због тога што је јајима гађала мурал Ратка Младића у Београду.

Новинарка Ана Лалић родом из Ваљева веома се „ истакла “ изјавом да „ у Војводини наводно ( ОНА ) покушава да се избори за нацију у настајању „ војвођанску нацију „ односно јасно заговара сепаратизам, говорећи цинично о „ посрбљавању “ и „ досрбљавању “ ове северне покрајине наше земље!

Она је такође, жестоко ударила и прозивала српску Цркву, као и на Србе из Републике Српске, говорећи посрпрдно о њима.

Ана је постала позната широј јавности када је ухапшена због текста „ КЦ Војводине пред пуцањем „ без заштите за медицинске сестре, што је тада подигло буру у домаћој јавности где је након тога дошло до ослобађања и повлачења кривичне пријаве.

Динко Грухоњић је изјавио да је поносан што носи име Динко по Динку Шакићу ( нама свима познатом усташком злочинцу и заповеднику логора „ Јасеновац „ и „ Стара Градишка „ у којем је страдало стотине хиљада Срба ) као и самом помимању Српске православне Цркве у негативном контексту.

Ми разумемо да је слобода говора свакоме загарантована као део демократског друштва али овакве ствари не смеју да се дешавају, да неко ко је држављанин Србије изађе и са толиком дозом мржње се усмери према нашем народу, цркви и држави Србији а да не буде одговоран.

Наше Удружење је згрожено таквим њиховим понашањем јер вређају наша верска осећања и није нам јасно зашто до сада исти нису поцесуирани пред нашим надлежним судовима, јер сматрамо да ту има елемената кривичног дела изазивање расне, верске и националне мржње због оваквог деловања против своје државе Србије у којој и они живе и уживају све привилегије овог друштва

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *