Гроцка: Ко се заправо крије иза Ф/Б странице ГРО Информације

У задњих неколико дана отворена је фејбук страница и инстаграм налог под називом „ GRO Informacije „ где је највероватније грешком изостављено слово ( О ) GRO Infrmacije,  где смо покушали да сазнамо ко стварно стоји иза те странице на захтев свих наших чланова којима је послата порука за прихват пријатељства њихове странице.

Истима смо послали неколико порука како би добили одговор на то питање али без успеха, јер нису хтели да се представе осим да се наводно зове један од администратора „  Никола „  а могао би бити и „ Јанко „ јер нисмо у стању да проверимо истинитост његове поруке, па смо инсистирали да тај Никола има и презиме и из ког места се налази.

Одговор смо добили да се они не налазе у полицији па да морају да нам доставе стварне податке, нашта се ми нисмо сложили јер ако неко отвори друштвену мрежу а не односи се на свој лични профил већ се бави ЈАВНИМ ИНТЕРЕСИМА  и носи такав назив, онда је у обавези да у том профилу где се налазе информације унесе и ко стоји иза такве друштвене мреже као и да остави контакт телефон.

Међутим исти се нису сложили са нашом примедбом јер желе за сада да остану за све грађане анонимани – непознати како би избегли било какву одговорност приликом објављивања на својој страници, а на којој се могу пласирати разне манипулације, лажи, увреде, позив грађана на рушење уставног поретка земље и др. разна кривична дела ) а да се тренутно незна ко руководи том страницом и пласирањем Јавним информацијама јер неко треба да буде и одговоран за то што изнесе.

По нама лично сматрамо да је ова страница отворена само из политичких разлога јер се ближе локални избори, и не постоји ни један други разлог да се нама лично грађанима не представи ко руководи том страницом која се бави ЈАВНИМ ИНТЕРСИМА јер је то важно да сви знамо са ким комуницирамо.

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!!

ж

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *