Врчин: небезбедан пружни прелаз ул.Таковска – Драгослава Станковића због високе траве и шибља!

Као што смо и раније писали о пружним прелазима у Врчину, Умчарима и Дражњу који су критично необезбеђени јер упорно Инфраструктура железнице Србије одбија да на истим прелазима поставе сигналне и звучне уређаје као и полу – бранике, сада се сучавамо поред свега са још већим проблемом на пружном прелазом у Врчину ул. Таковска – Драгослава Станковића.

Како се може видети са лице места да је израсла трава и шибље са обе стране пружног прелаза где је видљивост веома минимална за возаче моторних возила који прелазе “ магистралну – брзу пругу “ где може доћи до несагледивих последица јер се преко тог прелаза превозе школска деца и грађани из тог насеља.

Уназад неколико дана прошла је фирма која је ангажована од стране општине Гроцка за одржавање травнатих површина поред путева, али нису ништа урадили како би покосила траву и шибље око пружног прелаза и побољшала видљивост како би се композиција воза приметила на време.

Овом приликом апелујемо на представнике општине Гроцка да се ангажују поново око наведеног пружног прелаза, како би обезбедили безбедност свих грађана наведеног насеља покосили и очистили од шибља околину пружног прелаза.

Ми ћемо наставити да обилазимо и остале пружне прелазе која нису обезбеђена полу – браницима и да проверимо безбедност учесника у саобраћају када то већ не чине они за шта су плаћени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *