ГРАЂАНСКА ИНИЦИЈАТИВА:  Авалска улица без осветљења и тротоара за пешаке у Врчину

Мештани Врчина из  Авалске улице су нам доставили фотографије и навели  да комплетна улица није осветљена уназад двадесетак дана.

Како смо сазнали исти су се обраћали надлежнима у Градској општини Гроцка али до данас нико није предузео да се поправе кварови, иако су то требали да одраде преко испоставе ЈКП Јавнo осветљење – Београд због безбедоносних разлога како пешака тако и учесника у саобраћају.

Такође напомињемо да се комплетна улица у дужили од 5.км налази без тротоара и осветљења која спаја регионалне путеве за коју смо већ писали 08.10.2022.године , а која је веома проходна како за путничка тако и за теретна возила где је недавно дошло до обарања пешака/иње које се завршило са тешким телесним повредама опасне по живот.

Том улицом се крећу и деца из школе где смо већ раније писали о томе колика је ова улица небезбедна, а да нико из општине Гроцка не придаје значају да ту улицу уреде и одвоје пешаке од коловоза.

Овом приликом апелујемо на надлежне у Градској општини Гроцка да предузму одређене радње у оквиру својих овлашћења и изађу у сусрет грађанима наведене улице, и одраде тротоар за кретање пешака као и да и преко испоставе ЈКП “ Јавнo осветлење – Београд „  што хитније отклоне квар на уличном светлу.

УГ „ ПРЕПОРОД „ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Авалска улица – неосветљена

Авалска улица – без тротоара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *