Одржан редован састанак управног одбора УГ “ Препород “ 01.4.2023

Дана 01.4.2023.године са почетком од 18.00 часова одржан је редован састанак Управног одбора УГ “ ПРЕПОРОД “ на којем смо сумирали досадашњи рад као и предложили повећање присутности наших представника месних одбора на терену кроз разговоре са грађанима у вези проблематике са којом се свакодневно суочавају, као и отварање канцеларија по месним одборима где би грађани имали коме да се обрате, када наиђу на затворена врата Градске општине Гроцка која се до сада показала да су отворена само за њихове чланове странке.

Такође смо се осврнули и на наше дописе – петиције грађана које смо послали Градској општини Гроцка тачније кабинету председника Драгана Пантелића, а који се није ни удостојио да одговори иако је био у обавези да то уради у законском року о управним пословима. Ускоро ће уследети “ ургенције “ а након тога обратићемо се вишим институцијама града Београда, и обавестити их о проблемима на која грађани све више наилазе од стране локалне власти као и о непоступање по разним петицијама грађана и удружења.

Разматрали смо и пријем грађана које је председник примао у страначким просторијама ОО СНС Гроцка а не у Градској општини Гроцка, јер сматрамо да је он изабран од свих грађана општине Гроцка које он треба да заступа, као и то да је једино место пријема свих грађана општина Гроцка а не у страначким просторијама. Мислимо да је то недопустиво, јер су многи грађани сматрали да се то односило само на чланове његове странке, тако да своје проблеме нису ни изнели у њиховим страначким просторијама, већ су очекивали да ће се то обавити у просторијама ГО. Гроцка где многи грађани нису примљени иако су се редовно пријавили преко Кабинета председника.

Било je још много притужби грађана око нефункционисања рада представника локалне самоуправе ГО.Гроцка као што су дали у предизборним обећањима, чиме су грађани веома незадовољни решавањем њихових проблема.

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *