Срећна нова 2024 година

И У ОВОЈ ГОДИНИ БУДИТЕ СА НАМА!

Управни одбор УГ “ Препород “ из Гроцке честита свим својим члановима и пријатељима СРЕЋНУ НОВУ 2024 годину и да је проведу у радости и весељу и да се поново дружимо као и до сада.

Претходна 2023 година нам је прошла кроз разне оркрестиране нападе на наше удружење а тако и на наше представнике “ УО Препорода “ изношењем разних лажи и вређања, неконтролисаном дозом личне мржње којима су били изложени и њихове породице од појединих људи (полтрона) у окружењу власти, којима се нису свиделе наше тачне и транспарентне објаве а које смо у циљу бољег развоја наше општине Гроцка и обавештавали све грађане.

Надамо се да су ти исти плаћени провокатори како са својих тако и са лажних профила нешто научили од нас јер смо игнорисали те прелетачевиће који су мењали више странка него одела на себи, и да ће се све мање оглашавати а више радити у наредном периоду за добробит свих нас грађана.

Пред нама су локални избори … а они су за све нас грађане од велике важности, јер је веома битно ко ће водити општину у наредних четири године како би свима нама било боље, а ми ћемо се потрудити да Вас на време обавештавамо о свим предстојећим догађајима.

Многи грађани су нас позивали да питају – да ли ћемо се и ми из удружења укључити у рад наступајућих локалних избора како би нам пружили сигурну подршку, али ми ћемо обавестити ширу  јавност одмах након одржаног годишњег састанка Управног одбора који ће се одражати крајем месеца Јануара 2024. године, да ли ћемо наступати сами, заједно са још неким или ћемо наставити и даље да се бавимо удружењем као и до сада где ћете ускоро сазнати јер је и даље :

УГ “ ПРЕПОРОД “ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *