Врчин: Зелено – сточна пијаца (нехумани услови) 23.7.2023

Наши активисти УГ “ Препород “ МО – Врчин су приликом обиласка терена доставили неколико фотографија изгледа “ зелено – сточне пијаце “ из Врчина.

На истој се може видети да се и даље налазе тезге у веома малом броју, па су закупци тезги приморани да своје производе држе на земљи или да доносе своје столове како би изложили робу.

Како смо сазнали од незадовољних закупаца тезги да се и даље налази сточна и зелена пијаца на једном месту иако су се обраћали у више наврата да се пијаце физички одвоје, као и то да се изврши замене старих тезги и замене их новим са повећаним бројем, пусти у рад спољна чесма ( која нема воду на + 40 * ) уреди спољни тоалет, врате контејнере које је однела ЕКО – Гроцка пре више од годину дана и нема где да се баци смеће и др. проблеми, али до данашњег дана се ништа није променило у задњих двадесет година осим што су повећали пијачнину.

Овом приликом апелујемо на представнике “ ЈП – пијаце и зеленило Гроцке “ Градске општине Гроцка да изврше замену старих оштећених тезги, одвоје физички сточну од зелене пијаце, уреде спољни тоалет ( који не ради ) и налази се у веома лошем стању – где би требала Комунална иснспекција да га затвори за даљу употребу док се не реши проблем хигијене, где је такође установљено да не ради спољна чесма и нема воде па је ту могућност заразе неизбежна за све грађане, као и недостатак контејнера за бацање смећа јер након завршене пијаце остаје разбацано по кругу по неколико дана јер нема ко да га скупи и однесе на време.

УГ – ПРЕПОРОД “ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ „

One thought on “Врчин: Зелено – сточна пијаца (нехумани услови) 23.7.2023

  1. Da a to djubre bacaju kod mene u dvorište😡😡😡a nema ni kanalizacije i to prolazi u moje dvorište 😡😡😡😡😡😡😡😡 uzas 21 vek ….da li postoji u ovom veku da se to resi????????????😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *