ЕКОЛОШКА АКЦИЈА “ ЗАСАДИ ДРВО ДРУГАРСТВА „ И ДА ЛИ ЈЕ СРЕЋКО ПОСТАО НЕСРЕЋКО  НА ТРАНШПЕДУ

Родитељи првака, директор школе Добрица Синђелић, ђаци прваци њихове учитељице Мирјана Јашић, Јелена Козлина и Верица Алавања из ОШ „ Свети Сава „ из Врчина су присуствовали еколошкој акцији „ Засади дрво другарства „  у марту месецу 2022.године.

Акцију су осмислили родитељи Славко Вучинић и Наташа Кнежевић, који су поклонили млада стабла платана.

Прошлогодишњи прваци су током акције „ Засади дрво другарства „ засадили млада стабла платана на окретници аутобуса на „ Траншпеду „ као успомена на другарство под називом „ Срећко „.

Прваци су тада били прави мали еколози где су много научили о значају очувања животне средине, садњи садница и њиховом одржавању као и начину на који требају да брину о природи.

Међутим, ове године саднице платана су зарасле у траву и корову где се може видети на нашој фотографији, где апелујемо на представнике Градске општине Гроцка да се ангажују и покосе траву на окретници „ Траншпеда „ која спада у јавну површину, како би платани „ Срећко „  могли да расту и уједно се придружили еколошкој акцији очувања животне средине а и деца која су садила  била би им на томе веома захвална.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *