Информер ТВ: Гостовање у (Инфо дану) Зоран Вулетић и Огњен Гогић, 15.4.2024

Јуче се могло видети на ИНФОРМЕР ТВ у емисији ИНФО ДАН где су гости били Зоран Вулетић председник Грађанско демократског форума и Огњен Гогић политиколог, где је једно од теме била проблематика на Косову и Метохији.

Од Зорана Вулетића је се могло чути да су Срби са Косова таоци Владе Републике Србије и да је једини кривац Београд у односу на Приштину, док је величао лик и дело шиптара (  Куртија ) као једног од веома паметног  и мудрог политичара у односу са наше.

Иако је покушавао његов саговорник  политиколог Огњен Гогић да га разувери у тој његовој причи али исти није дозвољавао, и до краја је остао доследан да су једини кривци представници Србије из Београда за све што се догађа на Косову.

Такође се могло од њега чути да наводно поред низ грешака која је урадила наша Влада Републике Србије према Косову, исти је на крају је и прихватио да је завршена прича и да је Косово одавно република  као и да је за њега она лично независна република.

Било је веома мучно слушати горе наведеног, јер је његово гостовање више деловало као да врши лобирање за косовске абанаце и његовог миљеника ( Куртија ) и да су једино Срби криви за све што се дешава на Косову.

Потпуно разумемо да је слобода говора неприкословена али и она мора да има своју границу ако ништа бар моралну, али док је оваквих као и њему сличних нема нама помоћи.

Страшно …

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!

Ognjen Gogić politikolog (sivi sako) i Zoran Vuletić pred.Građanskog demokr. foruma (plavi sako)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *