Врчин: Апелујемо на председника општине Гроцка да се постави мобилијар за децу у насељу Драгослава Станковића као и да изгради игралиште како је и обећао..

ЛАЖ ДО ЛАЖИ: Задњим обиласком насеља Драгослава Станковића од стране председника општине Драгана Пантелића је обећано мештанима да ће изградити деци „ мобилијар „ као и спортско игралиште.

Од тада па до данас прошло је скоро годину дана а да се ништа није урадило по његовом обећању како би неки рекли „ ОБЕЋАЊЕ ЛУДОМ РАДОВАЊЕ „.

Много што шта је наш председник општине обећавао само ради гласова пред изборе али ништа није испуњавао, па ево овом приликом апелујемо на њега лично и његове сараднике  да већ једном испуне деци националне мањине тај историјски „ МОБИЛИЈАР „ и игралиште, а не да постављају само својим сарадницима где има много мањи број деце у односу на ово насеље да би се рекламирали.

Пратићемо даљи развој догађаја око овога јер што год су обећали ништа нису испунили, а да не помињемо необезбеђене пружне прелазе зашта се уопште нису ни залагали док нам деца гину ни крива ни дужна.

БИЋЕМО ИМ ТРН У ОКУ докле год не почну испуњавати своја предизборна обећања према грађанима општине Гроцка.

УГ  „ ПРЕПОРОД „  ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *