Врчин: Одбијена рекламација потрошње воде Стамбене заједнице Врчин ул.Саве Ковачевића 4/А,Б – од стране ЈП „ Водовод и канализације Гроцка

ДА ЛИ ЈЕ ЈОШ ЈЕДНА ПРЕВАРА НА ВИДИКУ!!

Дана 07.2.2024.године Стамбена зједница Врчин из улице Саве Ковачевића бр.4/А,Б су поднели писмену рекламацију за добијене рачуне у Јануару месецу 2024.године јер су сматрали да нису добро очитани водомери од стране радника ЈП Водовод и канализације Гроцка.

Од истих је тражено да изађе Комисија ради утврђивања исправности водомера као и провера очитаних бројила укупне потрошње воде, а то је тражено да се уради искључиво у присуству Управника стамбене заједнице или лица кога они овласте а да то нису учинили.

Из њиховог одговора се могло установити да исти нису обавестили Управика Стамбене заједнице Врчин да присутвује приликом наводног ??? доласка Комисије за рекламације потрошача,  те да је наводно такође та иста Комисија утврдила да је све исправно и да се потрошачи – станари наведен зграде могу обратити телима за вансудско поравњање, а да при томе нису доставили и задње читање мерних места иако је то од њих тражено.

Како сазнајемо из тог разлога УО Стамбене заједнице Врчин донео je одлуку да се закључа мерно место и да се убудуће не дозволи приступ радницима Водовода и канализације да очитавају мерна места без присутва Управника СЗ – Врчин или лица кога они овласте како би проверавали  тачност  потрошње воде.

Где је настала месечна разлика од 642 м3 воде од децембра 2023 до јануара 2024.године коју станари треба да плате …

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *