Врчин: Одржан хитан  састанак председника УГ „ Препород “ са координаторима насеља  Драгослава Станковића …

Дана 22.8.2023.године са почетком од 19.00 часова одржан је хитан састанак са координаторима насеља „ Драгослава Станковића „ у Врчину од стране председника УГ „ Препород „ Славка Симоновића, на коме су разменили своја мишљења поводом  необезбеђених пружних прелаза и том приликом једногласно подржали „ одлуку „ која је донета на задњем протесту упозорења 29.7.2023.године.

У случају да Инфраструктура железнице Србије одбије да обезбеди  пружне прелазе са светлосно – звучном сигнализацијом и полу браницима, исти ће наставити протест „ тоталном – блокадом „ пружних прелаза неизоставно до коначног решења и постављања истих,  где је већ направљен план блокаде пружних прелаза и улица који ће бити јавно објављен преко портала УГ „ Препород „ ради упознавања државних институција као и самих грађана како би заобишли ту деоницу пута док траје блокада.

Како се могло чути од њих да  (НЕ) желе да жртвује своју децу ради бахатости неких бирократа из Инфаструктуре железнице Србије који гледају само своје личне интересе.

На крају састанка велики број мештана су потписивали “ ПЕТИЦИЈУ  ГРАЂАНА „ за постављање и обезбеђење пружних прелаза, која ће бити убрзо прослеђена надлежним државним институцијама.

Састанак je завршен у 21.30 часова.

ДО КОНАЧНОГ РЕШЕЊА И ТРЕНУТНИХ ПРОБЛЕМА – СПАС ЗА СВЕ НАС!!

Опуштена атмосвера пре почетка састанка …

Потписивање петиције насеља “ Драгослава Станковића „

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *