Окупљени око листе „ Србија против насиља – прави насиље „ 24.12.2023

Дана 24.12.2023.године у вечерњим сатима испред  Скупштине града  у Београду дошло је до насиља окупљених око коалиције „ Србија против насиља „ где је том приликом разуларена руља моткама и каменицама ломила прозоре и врата као и бацањем димних и шок бомби, како би насилно ушла у државне институције под изговором да су покрадени гласови са претходно одржаних избора.

Удружење грађана „ Препород „ најоштрије осуђује сваки вид насиља ломљења Скупштине града – Стари двор / који је под заштитом државе /  као и напада на полицијске службенике који обезбеђују наведени објекат, и очекујемо од истих грађана да се врате у оквиру надлежних институција како би се решио настали проблем.

Надамо се да ће виновници насилних догађаја бити приведени и процесуирани у складу са Законом, јер нико не може да осваја власт насиљем на улици и да изазива хаос и урушавање поретка Републике Србије.

За сада има два теже и и око тридесетак лакше повређених полицијских службеника који у повреде задобили од камених – коцки који су хулигани бацали на њих.

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *