Врчин: Деле се пакети социјалне помоћи симпатизерима СНС али не и пензионерима 14.12.2023.

ДОКЛЕ СМО ДОШЛИ!!!

Како је до избора остало веома мало чланови Српске напредне странке увелико доносе пакете помоћи мештанима Врчина од врата до врата тражећи сигуран глас.

Како смо сазнали пакете требају овај пут делити свим пензионерима међутим није све тачно, јер имамо велики број пензионера који су нам се пожалили да нису добили предвиђени пакет јер су претежно сви пакети отишли код њихових симпатизера странке.

У насељу Драгослава Станковића достављени су пакети у приватној кући код њихове представнице извесне “ Мице “ која пакете дели по своме нахођењу а не како је предвиђено за пензионере, тако да су сви пакети завршили код чланова Српске напредне странке а да буде још горе делили су свакоме по пакет од укућана колико год их има како би добили сигуран глас, па су из тих разлога многи стварни пензионери остали без истих.

За тај део Врчина и поделу пакета задужен је званично члан Српске напредне странке Марко Шишовић али се он нигде не појављује јер су пакети одавно подељени само члановима СНС.

Многи мештани Врчина се згрожавају таквим понашењем појединих чланова СНС који злоупотребљавају социјалне пакете који припадају Градској општини Гроцка, а не једној политичкој партији и да само деле својим симпатизерима што је за сваку осуду.

Ускоро ћемо објавити списак пензионера који нису добили наведене припадајуће пакете, па ви сами грађани општине Гроцка просудите о каквим се то људима ради, и ко злоупотребљава пакете социјалне помоћи у политичке сврхе па их тако и наградите 17.12.2023.године на предстојећим изборима.

Док се Мица и Срећко представници СНС шепуре по ресторанима, ви мештани насеља Драгослава Станковића и даље једите из социјалних пакета које вам деле, и цео свој живот прелазите преко необезбеђеног пружног прелаза и размишљајте како неће вероватно вама да се догоди несрећа.

Требало би да их буде срамота … али су они од тога одавно оперисани!!

УГ “ ПРЕПОРОД “ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *