Врчин: Паркинг на Траншпеду прављен на приватној имовини физичких лица без грађевинске дозволе

СЕЛФИ ДО СЕЛФИЈА АЛИ НА ТУЂЕМ ИМАЊУ!!

Паркинг на Траншпеду је инициран од стране председника УГ „ Сложно за Врчин „ који је уједно и председник ОО Руске странке из Шабца Раде Кнежевић зв.бељак, где је све то било лепо замишљено и подржано од челника ГО. Гроцка уз велике хвалоспеве где су радови и започети 21.11.2023.године али без претходне провере власништва имовине или …

Том приликом је очишћено земљиште око улице и насут је каменом али су мештани тог дела Врчина очекивали да ће се започети паркинзи асвалтирати и уредно обележити, али по обичају ништа од свега тога нема осим саморекламирања (селфија).

Међутим како смо обавештени од стране наследника пок.Илије Маринковића да се паркинг ради на приватном земљишту породице Маринковић из Врчина, те да ће се покренити судски спор око свега јер су исти из Градске општине Гроцка узурпирали приватну имовину од 50 ари како стоји у катастарским папирима.

НЕКО СЕ ТУ ЗАИГРАО!!

Ускоро ће уследити расплет догађаја, а да ли ће се морати започети паркинзи враћати у првобитно стање на рачун Градске општине Гроцка и нас порезника остаје да се види, и ако се све ово испостави да је тачно неко ће морати и кривично одговара о чему ћемо вас на време обавештавати.

УГ „ ПРЕПОРОД „ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *