ЖЕЛЕЗНИЧКА НЕСРЕЋА: на необезбеђеном пружном  прелазу

Путнички воз ударио је у аутомобил 11.4.2023.године око 17.сати на пружном прелазу Београд – Бар, у селу Попучке. У тој несерећи погинула је В.А (61) из Ваљева.

Од силине ударца возило је потпуно смрскано, где је камера снимила тренутак када је воз ударио у аутомобил у ком се налазила жена.Воз је аутомобил гурао око 500 метара јер није могао да се заустави.

Морамо напоменути да пружни прелаз није био обезбеђен сигналним, светлосним и звучним уређајима као и полу – браницима.

Овако може се догодити на било ком пружном прелазу и на нашем подручју општине Гроцка,  јер нико ништа не предузима из Инфраструктуре железнице Србије да спречи овакве догађаје, иако смо се истима обраћали писменим путем да то одраде али до данас нису ништа одговорили а возови јуришају нашом необезбеђеном  „ брзом „ пругом Јајинци – Мала Крсна од преко 100 км/с.

УГ „ Препород „ је једини који се бори и не одустаје од поднетих захтева да се обезбеде пружни прелази у Врчину, Умчарима и Дражњу, што сматрамо да би требало више од нас да  се ангажују представници ГО.Гроцка ( зато што им је то посао ) али све то за сада немо посматрају док се нешто не догоди ...

А ПОСЛЕ ЋЕ СВЕ БИТИ КАСНО  …

Снимак несреће нисмо пустили јер је веома узнемирујући, али можете га погледати на: МONDO.RS

Фото: МONDO.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *