Чему онда служи отворена канцеларија СНС: Неосветљена улица  „ Вука Бојовића „ Врчин

Мештани Врчина из  улице Вука Бојовића су нам послали фотографије и навели  да комплетна улица није осветљена уназад двадесетак дана.

Како смо сазнали исти су се обраћали надлежнима у Градској општини Гроцка али до данас није нико предузео да замени сијалице, иако су то требали да одраде преко испоставе ЈКП Јавна расвета Гроцка због безбедоносних разлога како пешака тако и учесника у саобраћају.

Овом приликом апелујемо на надлежне у Градској општини Гроцка да предузму одређене радње у оквиру својих овлашћења и изађу у сусрет грађанима наведене улице, и преко испоставе ЈКП “ Јавна расвета – Гроцка “ замене комплетне сијалице.

Такође напомињу да су у више наврата звали лично ЈКП Јавну расвету – Гроцка, али им до данас нико није дошао да замени прегореле сијалице то јест да отклоне квар.

Сматрали смо када је отворена канцеларија Српске напредне странке у Врчину да ће већ једном почети да помажу мештанима јер су они на власти у општини, али се испоставило да од свега тога нема ништа осим и даље само лажних обећања.

УГ „ ПРЕПОРОД „ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *