Врчин: Нова С Телевизија на необезбеђеном пружном прелазу насеља Драгослава Станковића са УГ “ Препород “ из Гроцке

Дана 25.10.2023. године Уружење грађана “ Препород “ из Гроцке се поново нашло на необезбеђеном пружном прелазу по кишном времену у Врчину на челу са председником Славком Симоновићем и чланом управе Јасмином Андрић као и са мештанима – представницима насеља Драгослава Станковића у уживом укључењу.

Повод је био поново необезбеђен пружни прелаз на коме је недавно изгубило живот двоје младих суграђана и једна тешко повређена, а да је председник општине Гроцка Драган Пантелић лично обећао мештанима тога насеља да ће се обезбедити поред овога још пружни прелази у насељу Касаповац , Умчарима и Дражњу и дао је себи рок у наредних 1,5 – 2 месеца све бити урађено.

Прошло је скоро два месеца од тог обећања али како се може видети да од тога неће бити ништа и да је то само била куповина времена, јер су мештани тада хтели да блокирају пружне прелазе до испуњења захтева.

Међутим како и даље нема од тога ништа мештани су нас поново позвали да их подржимо у јер смо се једино ми као удружење залагали да им изађемо у сусрет и слали више дописа разним структурама власти у Београду, а како су се исти оглушили о апелима грађана исти ће замрзнути протест – блокаде пружних прелаза поново покренути.

Ми ћемо као удружење претходно разговарати са свим мештанима тог дела насеља и ако буду поново заинтересовани без проблема ћемо их подржати у томе, јер је то у интересу свих грађана Врчина а не само овог дела насеља где су они изгубили поверење у представнике општине Гроцка, с,обзиром су их у више наврата преварили у својим обећањима а како се могло чути да ће сада морати да узму ствар у своје руке јер не могу да се ослоне на тренутну власт у општини  Гроцка.

Такође је било речи и о притиску на УГ „ Препород “ и вређања председника нашег  удружења и његове породице као и његових ближих сарадника преко њихових лажних ф/б профила „ ботовао „ и чланова странке ( имена су позната нашој редакцији ).

Пошто им и то није успело јер није имало никакавог одјека у јавности онда су кренули са лажним пријавама према ПС – Гроцка, где му је без икакаквог разлога привремено одузето  ловачко и лично наоружање што им је и био главни циљ лажног пријављивања да се изврши што већи притисак на нашег председника, како би УГ “ Препород “ и њихови чланови одустали од даљих објава у којима су исти пронашли.

Тужилац се изјаснио да нема елемената по било ком основу да се наш председник процесуира због објава које су пренете преко портала УГ „ Препород „ а које су заболеле одређене људе из владајуће странке у општини Гроцка јер их погађала истина.

УГ „ ПРЕПОРОД „ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *