Врчинске вести: Рамнице, ул. Бранислава Нушића ( вода однела комплетан гребани асвалт )

Мештани Врчина су нам доставили неколико фотки садашњег изгледа улице Бранислава Нушића у насељу Рамнице ( код прве окретнице ).

Од истих смо сазнали да је наведена улица насута са струганим асвалтом пре само неколико месеци, али да је задње невреме 16.6.2023.године комплетни стругани асвалт однео и тако је већи део наведене улице остало у блату.

Сами мештани из улице су се организовали како би успели да поправе и изборе се са блатњавим путем али за сада им то не успева, те овом приликом апелујемо на представнике тренутне власти у Градској општини Гроцка да изађу у сусрет и помогну им да се поменута улица поправи.

Напомињемо да је у задње време примећено да тренутна власт у Гроцкој „ стругани асвалт „ све чешће користи за насипање улица, иако би требало да се у урбаном насељу раде „ асвалтирани путеви „ док би насипање струганим асвалтом требали да користе за „ атарске путеве „ јер су зато и намењени, али како би рекли наши стари „  држи буре воду, док мајстори не оду „ и тако поново у круг до следећих падавина и избора.

Хвала Вам што нас пратите!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *