Врчинске вести: Због испуштања воде са коловоза ломили багером тротоаре у Таковској улици

Због новонасталих поплава стручна лица Градске општине Гроцка довезла су багер и на више места у ул.Таковска поломили тротоаре ради испуштање водe са коловоза, и тиме причинила непотребну велику материјалну штету коју ће сви грађани плаћати.

Исти су били упознати метеоролошким условима да се у наредних неколико дана очекивале обилне падавине , и морали су да изврше безбедоносну процену од могућих поплава потока на подручју комплетне општине и очисте све водо – токове као и одводе испод тротоара како би надолазећа вода могла да се не задржава на коловозу у великој количини.

Али то нису урадили, па је на више места на подручју општине Гроцка дошло до излива потока и великих поплава улица као и околних ливада и њива, јер нису благовремено предузели превентивне мере ради заштите од елементарних непогода.

С,правом се грађани питају: шта ради ова тренутна власт у Гроцкој како би заштитила своје грађане и њихову имовину на челу са председником Драганом Пантелићем??

Остављамо свим грађанима Градске општине Гроцка да сами просуде „ ко је овде начинио велики пропуст „ те је дошло до оваквих катастрофалних поплава и причињена велика материјална штета и ко треба да сноси личну одговорност.

У наредном периоду пропратићемо и обавештавати све наше грађане – када ће исти који су поломили тротоаре да врате у првобитно стање, како мештани овог дела насеља не би ишли коловозом већ тротоарем који је и предвиђен за пешаке.

ЛАКО ЈЕ ЛОМИТИ, ТРЕБА ИЗГРАДИТИ!!

Хвала Вам што нас пратите!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *