Бегаљица: Приводи се крају санација  улице 7. јула без шанцева поред пута

Како смо у два наврата писали дана 22.11.2022.године и 26.3.2023.године и  апеловали на представнике општине Гроцка да се започне са поправком  комплетне улице 7. јула, а да су дана 17.9.2023.године и започели са радовима на поправци – санацији дела улице  у Бегаљици у дужини од само 700 метара, а мештани су очекивали како им је и обећано у дужини од 3.километара.

Као смо се могли уверити на лицу места да је у току постављање првог слоја асвалта  дебљине од око 3.цм а ширине од око 3.метара без претходно ископаних канала поред пута.

Од мештана смо сазнали да им је речено да општина неће да сноси трошкове копања канала – шанцева поред пута, али су они мештани у обавези да сами сносе трошкове а да то одраде општинске машине тј.кога они буду ангажовали.

Мештани те улице су веома незадовољни таквим понашањем општиских власти у Гроцкој јер сматрају да је новац добијен да се комплетна улица уради са каналима – шанцевима а не да исти морају сами да сносе тај део трошкова, јер ако се не буду ископали канали поред пута асвалт ће брзо да нестане већ након првих елементарних непогода.  

Пратићемо завршетак радова – улице до краја, где ћемо обавештавати јавност благовремео о свему.

УГ „ ПРЕПОРОД „  ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *