ОШ СВЕТИ САВА: Започето је реновирање старе школе у насељу Рамнице

Уназад више месеци започето је реновирање старе школе у Врчину насеље „ Рамнице „ која је затворена пре више од тридесет година због руинираног стања а која је примала ученике до 4.разреда основне школе.

Акцију реновирања је покренуо директор школе Добрица Синђелић где на све начине покушава да је врати у нормално стање па су већ неке просторије – учионице реновиране и кров поправљен али захтева још много финансија како би се купиле плочице за под и санитарне чворове, попрвака каратавана који се одвалио, замена прозора и врата др.

Може се видети да је двориште веома добро уређено и одржавано а завршено је и постављање дечијег паркића ( захваљујући старешини Храма Св. Апостола Петра и Павла оца Димитрија Вељковића ) из Врчина, који је дозволио да се из порте цркве исти премести и стави на располагање деци из тог дела насеља.

Овом приликом апелујемо на се све људе добре воље као и на представнике Градске општине Гроцка да се укључе и помогну како у материјалу тако и у радовима, да се ова већ заборављена школа врати у функцију образовања  предшколске и школске деце што је и приоритет директора Основне школе „ Свети Сава „ из Врчина што је за сваку похвалу.

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *