Кјокушинкаи: Врчинске „ Кобре „ на Међународном турниру  у Херцег Новом освојили пет медаља

ПОЛИТИКА ЈАЧА ОД СПОРТА!!!

Дана 11.5.2024.године у организацији IKO Matsushima Montenegro и домаћина Кјокушинкаи карате клуба „ Херцег Нови „ одржано је Међународно првенство у Кјокушинкаи каратеу  под називом „ Easter  Kyokushin karate cup „ на коме су учествовале репрезентације: Румуније, Пољске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије.

За младу репрезентацију Кјокушинкаи Федерацију Србије ( ИФК Србија ) поред осталих такмичара  наступали су и такмичари из  Кјокушинкаи клуба „ Кобра „ из Врчина где су освојили 5.медаља од тога: две златне и три бронзане медаље.

Иако је познато да деца из Кјокушинкаи клуба “ Кобра “ тренирају у лошим условима јер су истерана из дома културе “ Врчин “ још 2019.године где до данашњег дана нису враћена у салу иако су подносили више пута молбу представницима Градске општине Гроцка да их врате назад, али до данашњег дана нису се упристојили ни да им одговоре на њихове дописе.

Без обзира на све то деца из Врчина постижу веома запажене резултате где је клуб изнедрио светске, европске и балканске прваке – шампионе, а надамо се да ће тако и наставити да ређају победе и без помоћи општине Гроцка која их уназад пет година игнорише као и да не постоје за њих.

Овом приликом челници КК – Кобра се захваљују родитељима који једини пружају несебичну помоћ својој деци како би се бавила једним од познатих борилачких спортова “ Кјокушинкаи „.

КЛУБ ОВЕ ГОДИНЕ СЛАВИ 20.ГОДИНА ПОСТОЈАЊА У ВРЧИНУ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *