Врчинске вести: У вези наше објаве под насловом „ Докле више вандалисти „ реаговали су полицијски службеници ПС – Гроцка

Након наше објаве на порталу УГ „ Препород „ од дана 15.11.2023.године која се односила на исписивање графита увредљивих садржина на тераси стамбене зграде у Врчину ул.Саве Ковачевића бр.4 вређајући једну девојку са којом се лично замерио извесни Јован К. из Врчина, реаговали су полицијски службеници ПС – Гроцка, ПО Врчин и обавили разговор са неколико лица ради прикупљања обавештења од грађана а све у вези наведеног догађаја.

Након прикупљених обавештења исти ће предузети службене радње у оквиру својих овлашћења и ако буде елемената биће поднета одговарајућа пријава.

Желимо овом приликом да похвалимо припаднике ПС – Гроцка, По Врчин који су одмах реаговали на ову нашу објаву како би истога спречили да и даље настави са истим или сличним непримереним понашањем како према девојци ( подаци познати нашој редакцији ), тако и према Стамбеној заједници Врчин нарушавајући изглед зграде исписујући увредљиве непримерене графите по тераси.

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *