УСПОМЕНЕ ЗА ДУГО СЕЋАЊЕ: Зоран Лалић из Брестовика – Бојана Шијачки из Врчина

ТРАЖИЛИ СТЕ ГЛЕДАЈТЕ …

Како је  у задње време оркрерстрирано вршен напад на нашег председника УГ “ Препород “ Славка Симоновића путем друштвених мрежа са својих личних профила од стране Милана Јовановића и Зорана Лалића самозваних новинара „ Жиг инфа „ из Пудараца, разним подметањима фотографија од пре десет година које су скинуте са сајта Кјокушинкаи карате савеза Србије, где су тада деца Бојане Шијачки тренирала код нашег председника и тренера Кјокушинкаи каратеа.

Желимо да објаснимо да је фотографија настала давне 2013.године у Доњем Милановцу тачније у хотелу „ Лепенски Вир „ на завршетку карате кампа ( где се виде Кјокушинкаи мајице  на њима ) а да се на истом кампу налазио и Зоран Лалић са својим сином Вуком који је тренирао код Славка, и од тада након завршеног  кампа Бојана је прешла у други клуб КК – Црна Мамба “ са својом децом у Рипањ а затим у Раљу која су наставила да тренирају и од тада се више није појављивала код Славка нити су имали било какав контакт.

Сада су кренули напади од Милана Јовановића иначе познатог самозваног новинара који је био претходно суспендован а затим истеран из службе МУП – а РС због кривичног дела фалсификовања службених исправа а против кога је била поднета и кривична пријава.

Након тога бавио се разноразним недозвољеним радњама ( познато нашој редакцији ) а ако буде потребно објавићемо и којим се радњама радило, јер за сада тренутно не желимо да губимо време са њим јер ћемо ускоро објавити више о њему ако буде наставио да се бави подметањима и лажима.

О Зорану Лалићу сви знају ко је он и не треба трошити многе речи ( да су му деца и супруга Наташа тренирала код Славка ) да му је Славко помогао да преузме Кјокушинкаи клуб „ Тигар „ из Гроцке јер се жалио да не може да преживи јер нигде није радио.

Након преузимања клуба исти се представљао да је тренер иако никада није ушао у „ кимоно „ осим што је тренирао као дете прескакајући са девојчицама ластиш. Након тога исти је 2015.године са клубом истеран из Кјокушинкаи карате савеза Србије јер нису имали тренера ко да им води клуб.

Од тада па до сада исти га је прогањао и износио низ лажи на рачун Славка и карате клубове у оквиру Савеза пријављујући га разним спортским инспекцијама а затим и преко „ Жиг инфа „ износили ноторне лажи, зашта је главни уредник Жељко Маторчевић правоснажно осуђен и потврђена му је казна од стране АПЕЛАЦИОНОГ СУДА у Београду ГЖ3 2012/21 од 25.5.2022.године на новчану казну коју је редовно исплатио Славку по његовој приватној тужби.

Такође Зоран Лалић као председник Кјокушинкаи клуба „ Тигар „ из Гроцке је као одговорно лице првостепено осуђен од стране 2. Основног суда у Београду под бр.23 П бр.2427/18 од 18.5.2020.године да исплати дуг према Кјокушинкаи Федерацији Србије чији је председник Славко Симоновић.

То је само један мали део зашта је Зоран Лалић озлојеђен и стално провоцира нашег председника удружења Славка Симоновића објављујући лажи преко друштветних мрежа заједно са Миланом Јовановићем његовим ратним другом / да није смешно било би жалосно / па се сви справом  питамо где су то они ратовали.

Ми њега нећемо да називамо буђавим, кепецом, жвалавим, балавим и др.погрдним речима што би му можда и приличило, али то нећемо урадити из пристојности јер бих онда и ми били исти као и он а ми то то не желимо.

Тражимо од Зорана Лалића да се лично огласи и објасни о пријатељском дружењу са Бојаном Шијачки као и његова супруга Наташа са којом су били веома блиски, а која је учествовала у паљењу гараже  његовог како он воли да каже ратног друга Милана Јовановића из Врчина ( зашта је правоснажно и осуђена ).

Требао је све то да објасни своме ратном другу Милану ( а који је све то знао и желео да објављеном фотографијом од 11.11.2023.године на свом личном профилу са Бојаном усмери на председника удружења Славка, а не на његовог самозваног сарадника Зорана Лалића како би обманули јавност.

Нисмо имали намеру да било шта јавно објављујемо иако смо били лично упознати о дружењу породице Лалић – Шијачки пред саму паљевину гараже Милана Јовановића  а то је знао и Милан, али је прикривао и нигде није хтео исте да спомене како их неби повезивали са Бојаном, јер су се заједно усмерили само на Драгољуба Симоновића јер им је он једини био циљ да га по сваку цену окриве из личних побуда и да сруше Српску напредну странку у Гроцкој.

Зато, објављујемо неколико фотки са дружења Зорана Лалића и дотичне Бојане Шијачки како би јавност била упозната, па ви сами  поштовани пратиоци  процените о чему се овде ради јер ми не желимо никога да оптужимо и таргетирамо, јер свако има право да бира своје пријатеље са ким ће се дружити.

Имали би много тога да објавимо али за сада је доста и уживајте у лепим фоткама са пријатељских дружења, од којих Зоран Лалић самозвани новинар жели да се огради и да негира узајамно пријатељство са Бојаном али без успеха јер смо га притисли доказима.

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *