Завршен: Летњи Кјокушинкаи камп “ Гучево – 2023 “ и за чланове клубова са подручја Гроцке

У организацији Кјокушинкаи Федерације Србије завршен је 13. Летњи Кјокушинкаи камп под називом  „ Гучево – 2023 „ код Бање Ковиљаче, који се одржавао у времену од 03.8 – 09.8.2023.године на коме су учествовали  чланови клубова:

  • Кјокушинкаи клуба „ Кобра „ из Врчина
  • Кјокушинкаи клуба „ Шкорпион „ из Гроцке – Лештана
  • УБС  „ Поскок „ из Београда
  • КБС „ Чопор „ из Младеновца

Стручни консултант кампа је био председник КФС Шихан Славко Симоновић, док је тренинзима руководио Сенсеи  Бојан Симоновић са својим младим асистентима 3 X дневно по 2 сата.

Смештај каратиста је био у Гучеву  тачније у Вили „ Видиковац „ изнад Бање Ковиљаче.

У склопу припрема организован је обилазак Манастира „ Троноша „ као и обилазак родне куће Вука Стефановић – Караџића у Тршићу.

Припреме су одрађене у вези предстојећих националних и интернационалних такмичења, која их очекују до краја 2023.године наступима за своје клубове као и репрезентацију Србије ( КФС ).

Честитамо свим члановима који су успешно положили стручни испит за ( КYU ) звања као и новим носиоцима ЦРНОГ ПОЈАСА из КК – Кобре: Јулијани Перић и Тари Андрић.

Чланови Кјокушинкаи клуба “ Кобра “ из Врчина крећу са тренинзима од 21.8.2023.године док Кјокушинкаи клуб “ Шкорпион “ креће од 15.9.2023.године у Лештанима.

Више видети на ф/б: ifk serbia

Тренери Сенпаи Бојан Симоновић, Шихан Славко Симоновић & Кохаи Иван Јаковљевић

Тршић: Обилазак куће Вука Стефановић – Караџића

Обилазак Манастира “ Троноша „

Обилазак: Бање Ковиљаче

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *