Врчинске вести: Због притиска јавности започети радови на поправку поломљених тротоара у Таковској улици

Након поплава од 16.6.2023.године представници Градске општине Гроцка су довезла багер где су на два места у ул.Таковска поломили тротоаре ради испуштање вода са коловоза и тиме причинила непотребну велику материјалну штету коју ће плаћати грађани општине.

Пошто смо обећали мештанима Врчина да ћемо пратити и обавештавати их у вези поправке тротоара ипак су представници Градске општине Гроцка подлегли нашем притиску јавности, јер смо их у више наврата путем нашег удружења нападали путем јавног информисања да то врате у првобитно стање како пешаци неби ишли коловозом већ тротоаром који је и прердвиђен за пешаке.

Како се може видети да се након пет месеци уграђују пластичне цеви Ф 16 за пролаз воде па се надамо да ће их неко одржавати и чистити а не као претходне где је након тога дошло поплаве и рушења тротоара.

Могли смо приметити да се тротоари не враћају баш у првобитно стање јер недостају ивичњаци, па овом приликом апелујемо на исте да уграде “ ивичњаке “ како су и постојали пре рушења а не да само бетонирају и оставе тако.

Наша упорност се исплатила, и сада нам преостају необезбеђени пружни прелази у Врчину, Умчарима и Дражњу да се одраде од стране председника општине Гроцка Драгана Пантелића јер је он чврсто обећао свим грађанима да ће то урадити.

Једва чекамо да то видимо …

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *