Врчинске вести: Поплава и даље у Таковској код „ Мандине ћуприје „ јер нису очишћене одводне цеви

Дана 11.11.2023.године мештани Врчина су нам доставили неколико фотографија из улице Таковска где је „ наводно „ одрађена одводна цев како не би дошло до поплаве и гомилања воде на коловозу а вода се и даље задржава.

Може се видети да се гомила вода на левој коловозној траци гледајући из правца центра Врчина према насељу Драгослава Станковића, јер нису очишћени отпусти ( цеви ) како би вода могла да изађе у канал поред пута.

Исти су само бетонирали део тротоара који су и поломили али нису очистили остале отпусте, па се сада сакупља велика количина воде и даље на коловозу са супротне стране иако смо их више пута указивали да то одраде.

Ако се погледа тротоар који су бетонирали 09.11.2023.године може се видети да није урађен равно и да недостају ивичњаци који у они и полупали још 18.6.2923.године, а како располажемо информацијама да они не желе да исте уграде већ да то оставе у садашњем стању.

Апелујемо на представнике Градске општине Гроцка да изврше поново поправку траотоара и врате све у првобитно стање пре 18.6.2023.године, како је изгледало пре њиховог беспотребног рушења јер су то све платили грађани општине Гроцка.

Можемо замислити шта ће бити када поново дође до обилних падавина, када је и после ове мале кише поплављена улица.

ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *